Stichting Beta Timing
p/a Evenaar 113
2408 DA Alphen aan den Rijn
+31 6 4284 5772
info @ betatiming.nl

BetaTiming

Vacatures

BetaTiming is een stichting, bestaande uit een kleine groep vrijwilligers die zich hoofdzakelijk bezighoudt met elektronische tijdwaarneming bij sportevenementen. Door hun jarenlange ervaring en professionele benadering heeft BetaTiming zich ontwikkeld tot een toonaangevende club in de Nederlandse atletiekwereld.
Zo levert BetaTiming haar diensten aan alle wedstrijden van het Nationaal Baancircuit en bijna alle Nederlandse Kampioenschappen. Op jaarbasis is BetaTiming bij ruim 60 wedstrijden door heel Nederland vertegenwoordigd.

Vrijwilligers gezocht

Door de stevige groei van de laatste jaren zijn wij op zoek naar medewerkers die ons enthousiaste team komen versterken.

Wat zoeken wij:

Wat bieden wij:

We kunnen het ons voorstellen dat je misschien eens eerst wilt kijken wat elektronische tijdwaarneming nu eigenlijk precies inhoudt. In dat geval bestaat altijd de mogelijkheid om eens een dagje vrijblijvend mee te draaien. Op basis van die ervaring kun je besluiten of je doorgaat of niet.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over BetaTiming? Stuur een mail naar wouter @ betatiming.nl, neem telefonisch contact met ons op: 06-42845772 of kom langs op een van de wedstrijden waar wij de tijdwaarneming verzorgen en spreek een van onze medewerkers aan.