Stichting Beta Timing
p/a Evenaar 113
2408 DA Alphen aan den Rijn
+31 6 4284 5772
info @ betatiming.nl

BetaTiming

Algemene voorwaarden

Wedstrijden

BetaTiming verhuurt al sinds jaar en dag Elektronische Tijdwaarneming aan organisaties en zal dit ook blijven doen. BetaTiming bestaat op dit moment uit 10 vrijwilligers die zeer enthousiast zijn en met veel plezier de tijdwaarneming verzorgen. Het aantal wedstrijden waar er Elektronische Tijdwaarneming wordt ingehuurd neemt elk jaar toe (deels door verplichting, zoals bij competitiewedstrijden, deels door gebrek aan juryleden).
BetaTiming wil graag een 'vrijwilligersorganisatie' blijven, opdat bv. de kosten van verhuur laag kunnen blijven. Hierdoor zijn we niet altijd meer in staat om aan de grote vraag naar Elektronische Tijdwaarneming te kunnen voldoen. Om de belasting voor BetaTiming en zijn medewerkers te verlichten en er zorg voor te dragen dat de 'belangrijke' wedstrijden toch van tijdwaarneming kunnen worden voorzien, is er een prioriteitenlijst gemaakt. Hoe hoger het type wedstrijd in onderstaande lijst, hoe meer prioriteit wij geven aan de wedstrijd. Aan onderstaand lijst kunnen geen rechten worden ontleend.

  1. Wereld- en Europese Kampioenschappen
  2. Nationale Kampioenschappen
  3. Internationale wedstrijden
  4. Nationale wedstrijden
  5. Gebiedswedstrijden
  6. Regionale wedstrijden
  7. Verenigingswedstrijden

Bevestigen

Binnen vijf dagen na het aanmelden van een wedstrijd via deze website zal u per e-mail een bevestiging ontvangen. Dit zal in principe een voorlopige bevestiging zijn. De definitieve bevestiging of afwijzing van de wedstrijd zal uiterlijk 2 maanden voor de wedstrijd plaats vinden. Dit zal ook weer per e-mail zijn. Bij afwijzing ontvangt u tevens de reden van afwijzing. De mogelijke redenen van afwijzing staan onder het kopje wedstrijden.

Afmelden

Als u geen gebruik meer wenst te maken van onze apparatuur bij een evenement, dan geldt het volgende:

Bij overmacht kan een uitzondering gemaakt worden van bovenstaande. Dit is ter beoordeling van het bestuur van Stichting Beta Timing.

Facturen

Facturen worden na afloop van het evenement verstuurd. Per 1 januari 2014 worden facturen alleen nog digitaal verstuurd naar het opgegeven emailadres.

Locatie

Voor het goed functioneren van de Elektronische Tijdwaarneming is het volgende van belang: