Stichting Beta Timing
p/a Evenaar 113
2408 DA Alphen aan den Rijn
+31 6 4284 5772
info @ betatiming.nl

BetaTiming

Vrijwilligers

BetaTiming bestaat uit 10 enthousiastelingen die zich hoofdzakelijk bezighouden met elektronische tijdwaarneming. Door hun jarenlange ervaring en professionele benadering heeft BetaTiming zich ontwikkeld tot een toonaangevende club in de Nederlandse atletiekwereld. Zo levert BetaTiming haar diensten aan alle wedstrijden van het Nationaal Baancircuit en bijna alle Nederlands Kampioenschappen. Op jaarbasis is BetaTiming bij ruim 80 wedstrijden door heel Nederland vertegenwoordigd. BetaTiming beschikt over vier hoogwaardige tijdwaarnemingssystemen.

Vrijwilligers gezocht

Door de stevige groei van de laatste jaren zijn wij op zoek naar medewerkers die ons enthousiaste team komen versterken.

Wat zoeken wij:

Wat bieden wij:

We kunnen het ons voorstellen dat je misschien eens eerst wilt kijken wat elektronische tijdwaarneming nu eigenlijk precies inhoudt. In dat geval bestaat altijd de mogelijkheid om eens een dagje vrijblijvend mee te draaien. Op basis van die ervaring kun je besluiten of je doorgaat of niet.

Wil je meer informatie over BetaTiming?
Stuur een mail naar info @ betatiming.nl, neem telefonisch contact met ons op: 06-42845772 of kom langs op een van de wedstrijden waar wij de tijdwaarneming verzorgen en spreek een van onze medewerkers aan.